Ajankohtaista

Psykofyysinen fysioterapia ja kehotietoisuuden opettelu toteutuu myös ryhmissä. Tällä sivulla näet ryhmät, joihin on ilmoittautuminen meneillään sekä mitä muuta Cuurissa on meneillään.

Woman in Lotus Pose
Kesäjooga
Joogaa joka päivä
30 päivää

Jakso, jonka aikana harjoittelet joogaa lempeästi 30 päivän ajan joka päivä. Opettelet harjoittelemaan päivittäin, opit omista esteistäsi ja saat kokeneen joogin käytännön vinkkejä. Tämä jakso sisältää monenlaista joogan harjoitusta sekä harjoitteluun liittyvää asiaa. Sopii jokaiselle, joka halua oppia avaimia omaan hyvinvointiin tai on kiinnostunut joogan perinteisestä harjoitelusta. Lue lisää...

Jakso heinäkuussa:

*starttiviikonloppu la-su 2-3.7. klo 13-15 (Hyvä Vire-studio, Lpr)

*joogaa joka päivä jakso 4.-31.7. (zoom-livet)

*Hinta 125 € (startti + jakso)  

*Hinta 99 € (jakso ilman startti vkl) 

Ilmoittautuminen jaksolle 20.6.2022 mennessä

Nimetön suunn.malli - 2022-05-07T082244.667.png
Rentoutustutkimus
Tutkimushenkilöitä
haetaan

Cuuri tekee tutkimuksen omista rentoutumiseen ja palautumiseen tarkoitetuista terapiapalveluistaan. Tutkimus tehdään kevään-kesän 2022 aikana.

 

Jos tunnet kärsiväsi pitkittyneen kuormituksen oireista, olet Lappeenrannassa ja olet halukas mukaan lue täältä lisää ja hae mukaan. Tutkimushenkilöt valitaan. 

Gyan Mudra
Jooga
Mysoreharjoitus.
Omassa tahdissa.

Tunneilla opetellaan joogaa omassa tahdissa. Opetus on henkilökohtaista, vaikka kyseessä on ryhmä. Jakso sisältää mantrojen chanttauksen opetusta aina alussa (noin 10-15min). Sopii jo joogaaville.

Jakso touko-kesäkuussa:

*yhdeksän (9) pitkää (1,5h) joogatuntia

*joka ti klo 17-18.30 Hyvä Vire-studio

*Hinta 170 €/yhdessä erässä (ilmoittautumisessa on maksuvaihtoehtoja)

Jakso on meneillään. Kertatunnille tästä.

jännittäjä,2.png
Jännittäjäryhmä
Esiintyminen.
Sosiaaliset tilanteet.
Hae ryhmään

Jännittäminen on täysin normaalia. Se on myöskin hyvin tavallista. Toisilla meistä jännittäminen muuttuu elämää haittaavaksi ja rajoittavaksi. Jännittämistävoi opetella säätelemään sekä sietämään. Jännittäjäryhmä kokoontuu 8 kertaa, kerta viikossa. Lue lisää...

Uusi haku Ryhmään avautuu kesän 2022 lopulla. Ryhmään valitaan haastattelun perusteella: Ryhmä koostuu aina samankaltaisista: esim. eri ikäluokat.

Levonhetki,3.png
Levon hetki
Asento - lepo.
Hengityksen merkitys.

Tällä tunnilla rentoudutaan ja hengitetään. Tunnilla opetellaan erilaisia rentoutustekniikoita sekä erilaisia hengitysharjoituksia. Lisänä opit kehoa rentouttavia asentoja.

Tunnit alkavat syksyllä 2022.

Paikka ilmoitetaan.