top of page
Palveluksessanne.png

Ajankohtaista

Ajankohtaista ja tulossa:

Mitä Cuurissa on meneillään ja mitä on tulossa. Voit tilata sähköisen Cuurin Uutiset-kirjeen tästä.

Palveluksessanne.png
Huhtikuu 2024

Palvelurakennetta tarkistetaan parhaillaan ja muutoksia tulossa. Ensimmänen palvelumuutos on Cuurin sarjoissa: Huhtikuusta 2024 lähtien Cuurin sarjat ovat vain terapiajaksoihin (fysioterapia, psykofyysinen fysioterapia, rentoutus) eli pitkittyneiden ongelmien hoitojaksoihin tarkoitettuja, sillä Cuuri on psykofyysisiin ongelmiin erikoistunut yritys. Jatkossa sarjat ovat myös henkilökohtaisia eli vain omaan käyttöön.

 

Palveluissa tämä tarkoittaa, että pitkiä sarjoja ei myydä enää hierontasarjoiksi. Hieronnassa voi käydä jatkossa kertakäynteinä tai minisarjana (3*). Ajatuksena on, että jos vaiva kaipaa säännöllistä hierontaa, on asiaa syytä lähestyä fysioterapeuttisesti ja selvittää juurisyyt. Cuurin kokemus on, että pelkällä hieronnalla ei poisteta pitkittyneitä vaivoja, joihin sarjat ovat tarkoitettu.

[Voimassaolevat sarjat saa käyttää kuten ne on myytykin: valinnaisiin palveluihin sisältäen hieronta ja sarjaa saa käyttää toinenkin henkilö. Jatkossa hieronta kertakäynnein ja jos vaiva pitkittyy: fysiotarpia (ehkä henkilökohtainen sarja).

Kesäjooga 2024.png
Kesäjooga

Kesäjoogan ilmoittautuminen on AVATTU. Kesäjakso on 8* jakso touko- ja kesäkuun ajan. Löydät ilmoittautumislomakkeessa erilaisia maksuvaihtoehtoja: Voit osallistua koko jaksolle (8*), valita kuukauden (4*) tai käydä tunneilla kertamaksuin.  

 

Lue lisää ja ilmoittaudu täällä.

Unettomuus.png
Kevään Uniryhmä

Kevään uniryhmän on meneillään Ryhmä aloitti la 6.4.2024. Jos Sinä tai läheisesi kärsii unettomuudesta, lue lisää täältä ja tule mukaan lisäämään unta. Seuraava ryhmä: syksyllä 2024. 

 

Uniryhmä tarkoittaa unettomuuden lääkketöntä hoitoa CBT-I menetelmän keinoin. Ryhmä on verkkoryhmä ja osallistua voi koko Suomesta. Ryhmä on pienryhmä, max. 10 henkilöä. Seuraava Uniryhmä syksyllä 2024.

Voit käydä tekemässä unettomuustestin tästä.

Testitulos näkyy vain sinulle itsellesi, ei näy Cuuriin tai muualle.

Kotitalousvahennys-KUVA2_edited.jpg
Kotitalousvähennys

Joko tiesit, että 1.1.2024 lähtien saa fysioterpian kotikäynnit laittaa kotitalousvähennykseen verotuksessa (tietyin kriteerein). 

 

Cuuri tekee - ja on aina tehnyt - kotikäyntejä niille asiakkaille, joiden on hankala liikkua ja saapua Cuuriin. Mutta kotikäynti voi toteutua myös, jos vain itse haluaa tilata fysioterapeutin kotiinsa. 

Lue kotikäynneistä ja kotitalousvähennyksestä lisää täällä.

Etäterapia,2.png
Etäpalvelu

Etäterapia on modernia palvelua, jossa terapeutti ja asiakas ovat eri paikoissa. Voit olla missä tahansa paikassa, kunhan sinulla on nettiyhteys. Varaamasi hetki toteutuu turvallisen Nordhealth-yhteyden kautta, johon tunnistaudut pankkitunnuksillasi. Tämä etäterapiayhteys on Valviran hyväksymä ja turvallinen. Nordhealth-esittelyni täällä, ajan varaat Vellossa.

Varata etäpalveluna esim:

* psykofyysinen fysioterapia, fysioterapia 

* hengitysharjoitteiden ohjaus

* vireystilan säätelyharjoitteiden ohjaus

* lempeän liikkeen ohjaus.

bottom of page