top of page
Hoito2,b.png
Ryhmä1_edited.jpg

Ryhmät, yritykset

Cuuri ohjaa säännöllisiä kehotietoisuutta lisääviä viikkoryhmiä, erikoisjaksoja ja yksityisiä ryhmiä tilauksesta. Ota yhteys ja suunnitellaan juuri Sinun ryhmällesi sopiva sisältö.

 

Hinta riippuu ryhmän koosta ja ohjauskertojen määrästä.

Sinulla on lupa olla juuri sellainen kuin olet - myös ryhmässä!

Group Lecture
Koti terveellistä hengitystä

Voit tilata ryhmällesi "hengityskoulun" joko kerran tai minisarjana. 

Yhden kerran aikana on luento hegityksestä ja sen terveysvaikutuksista. Tämän jälkeen tehdään ohjattu hengityskoe (ilman laitteita) ja siirrytään harjoitteisiin, jotka tehdään istuma-asennossa. Kerran aikana opetellaan muutamia perusharjoitteita ja tekniikoita.

Minijakso (2 tai 3 *) sisältää hieman enemmän tietoa hengitksen terveysvaikutuksista, muutaman erilaisen hengitystestin (eri kerroilla) sekä suuremman määrän harjoitteita sekä näiden kertausta. Harjoitteet tehdään istuen.

Ole yhteydessä ja kysy lisää...

Group Dance
Rentoutushetki

Voit tilata ryhmällesi rentoutushetken, jonka aikana tehdään lempeitä mutta hermostoa tutkitusti rentouttavia, erilaisia liikkeitä tai liikesarjoja. Rentoutushetken aikana ollaan myös erilaisissa rentoutta edistävissä asennoissa. Lopussa käydään ohjatusti läpi koko keho eli suullinen systemaattinen rentoutus. 

Ryhmän sisältö räätälöidään aina kyseisen ryhmän tarpeisiin sopivaksi. Rentoutumisen keinoja on todella monia.

Ole yhteydessä ja kysy lisää...

Jaksot alkavat.png
Jooga / Joogapilatees

Voit tilata ryhmällesi oman joogatunnin tai oman joogan aloituksen perusjakson (suositeltu kesto 5*60min).

 

Voit myös tilata lempeän joogapilateksen, joka on UKK-insituutissa tutkittu selkäystävällinen harjoittelumuoto. Myös joogapilatesta voit tilata kerran tai pienen jakson.

Ryhmän sisältö räätälöidään aina kyseisen ryhmän tarpeisiin sopivaksi. Liikkeitä ja asentoja sovelletaan jokaiselle sopiviksi.

Ole yhteydessä ja kysy lisää.

Säännölliset ns. viikkotunnit löydät kohdasta ajankohtaista.

bottom of page