top of page
Hoito2,b.png
Ryhmä1_edited.jpg

Ryhmät, yritykset

Cuurin ohjaa säännöllisten viikkoryhmien lisäksi yksityisryhmiä tilauksesta. Tässä muutama idea, mutta sisältö räätälöidään ryhmälle sopivaksi. Ota yhteys ja suunnitellaan juuri Sinun ryhmällesi sopiva sisältö. Hinta riippuu ryhmän koosta ja ohjauskertojen määrästä.

Harjoittelemme kehotietoisuutta, säätelemään oloamme ja nauttimaan lempeästä liikkeestä. Sinulla on aina lupa olla juuri sellainen kuin olet - myös ryhmässä!

Ryhmän hengityshetki.png
Hengähdyshetki - juuri niin: hengittäen

Voit tilata ryhmällesi hengähdyshetken, jonka aikana keskitytään nimenomaan hengitykseen.  

Hengityshetken alussa on miniluento hegityksestä ja sen terveysvaikutuksista. Pieni hengitystesti ilman laitteita. Tämän jälkeen tehdään erilaisia kehoon ja mieleen vaikuttavia hengitysharjoitteita: osa istuen, osa makuulla. 

Voit myös varata minijakson (2 tai 3 *), joka sisältää hieman enemmän tietoa hengitksen terveysvaikutuksista, muutaman erilaisen hengitystestin (eri kerroilla) sekä suuremman määrän harjoitteita sekä näiden kertausta. 

Hengityshetken harjoitteet hyödyttävät sekä työpäivää että omaa arkea, sillä arjen tiimellyksessä hengittämme helposti liikaa (~hyperventilaatio) ja se on terveydelle haitallista. Kun opimme hengittämään sopivasti, menee kaikki "hyvässä hengessä" (kyllä, tällä kaksoismerkitys).

Ole yhteydessä ja kysy lisää...

Ryhmän rentoutushetki.png
Paineita purkava rentoutushetki

Voit tilata ryhmällesi rentoutushetken, jonka aikana harjoitellaan lempeitä mutta hermostoa tutkitusti rentouttavia, erilaisia liikkeitä tai liikesarjoja. Opettelemme hermostollista säätelyä ~vagusaktivaatio. Voimme olla hetken erilaisissa ns. lepuutusasennoissa, jotka edistävät rentoutumista. Lopussa harjoitus, jossa rentoutetaan koko keho ns. progressiivisella rentoutusmenetelmällä ~ Jacobson metodi. 

Ryhmän sisältö räätälöidään aina kyseisen ryhmän tarpeisiin sopivaksi. Rentoutumisen keinoja on todella monia.

Rentoutushetken harjoitteet hyödyttävät sekä työpäivää että omaa arkea, sillä oman olon (stressi-rentoutusvaste) säätely on tärkeä taito. Harjoitteet aktivoivat vagushermoa ja saattavat kehominää sopivaan vireystilaan.  

Ole yhteydessä ja kysy lisää...

Ryhmän lempeäliikehetki.png
Jännitteistä eroon lempeällä liikkeellä

Voit tilata ryhmällesi oman lempeän liikehetken, jonka aikana tehdään erilaisia kehoa sekä virkistäviä että rentouttavia liikkeita yhdistäen niihin oma hengitys. 

Liikehetki voi myös olla joogapainotteinen hetki tai muutaman kerran sarja, jonka aikana harjoitellaan lempeästi jooga-asanoita. Jos haluat tarjota ryhmällesi lempeää selkäystävällistä liikettä, on joogapilates hyvä vaihtoehto. Joogapilates on UKK-insituutissa kehitetty selkäystävällinen harjoittelumuoto. Myös sitä voi tilata pienen jakson. 

Ryhmän sisältö räätälöidään aina kyseisen ryhmän tarpeisiin sopivaksi. Liikkeitä ja asentoja sovelletaan jokaiselle sopiviksi.

Lempeän liikehetken harjoitteet hyödyttävät sekä työpäivää että omaa arkeä, sillä olemme staattisissa asennoissa pitkään (mm. istuen) ja olemme myös jännittyneitä (mielen kuormitus). Lempä liike purkaa jännitystä ja on hyvä palautumisenkeino niin keholle kuin mielelle.  

Ole yhteydessä ja kysy lisää...

bottom of page