Hinta

Tällä sivulla löydät hinnat sekä maksutavat: Psykofyysinen fysioterapia tai kehonkäsittely. Voit antaa palvelun myös lahjaksi. Lahjakortit täällä.

 

Kertakäynti voi tuoda helpotusta ja ymmärystä hetkeen sekä palautumista kuormitukseen. Pitkään jatkuneissa vaivoissa on suositus ottaa terapiasarja. Kotikäynnin varaat puhelimitse ja hintaan lisätään kotikäyntilisä.

45 min 52 €

60 min 65 €

120 min 110 €

Sarjat

Sarja sopii pidempään kestäneiden vaivojen terapeuttiseen käsittelyyn. Sovimme aina yhdessä juuri siihen hetkeen sopivimman sisällön. Maksetaan 1. käynnillä ja on on voimassa vuoden (1v.). Aikaa ei pilkota osiin. 

5 * 45 min   250 €

5 * 60 min   275 €

5 * 120 min 520 €

10 * 45 min   460 €

10 * 60 min   520 €

10 * 120 min 950 €

Kun otat jatkosarjan heti edellisen perään, saat lisäkertoja samaan hintaan (5 sarja = 6 käyntiä, 10 sarja = 12 käyntiä).   

Maksutavat

Voit maksaa kortilla. Voit myös maksaa tässä mainituilla tyhy-saldoilla ja sovelluksilla. Tarkista tyhy-sovelluksestasi, mitä työnantajasi tarjoaa: liikuntasaldoilla maksat liikunta (esim. jooga) ja hyvinvointi-/hierontasaldoilla voit maksaa kehonkäsittelyä. Laskutusmahdollisuus on vain yrityksille sekä kanta-asiakkaille. 

epassi uusin.webp
logo-eazybreak-300x144.png
Edenred-valk.tausta.png
Smartum.jpg

Ryhmät

Cuuri ohjaa erilaisia ryhmiä. Avoimeen ryhmään voit tulla koko jaksolle tai kertakäynnille. Kertakäyntiin ilmoittautuminen Vellossa. Suljettuun ryhmään osallistutaan koko jaksolle ja ilmoittaudutaan lomakkeella. Näistä löydät hinnat täältä.

 

Tilaus- sekä yritysryhmät (tyhy): Pyydä tarjous. Hinta riippuu ryhmän koosta, ajallisesta pituudesta sekä sisällöstä (esim. tarvittava tila / välineet.)

Yksilöterapian jälkeen käyn ryhmissä. On ihanaa, että olen saanut oman kehon takasin, eikä tarvitse enää pelätä liikkumista ja kipua. 

-Piia