top of page
Psykofyysinen fysioterapia Lappeenranta Cuuri
Profiili,3.png

Hoitofilosofiani: Hermostomme "kuulee" kaiken, myös ajatuksemme. Pieni on kaunista ja herkimmät keinot toimivat usein parhaiten. Kehomieltä on parempi oppia kuulemaan kuin pakottamaan.

Matkani psykofyysiseksi fysioterapeutiksi alkoi jo yli 20 vuotta sitten, kun aloin muuttua kehotietoiseksi. Aloin joogata. Tunsin hengitykseen ja kehoon keskittyneissä harjoitteissa uudenlaisen minä-kokemuksen.  Itselläni oli vuosia kestäneet selittämättömät, vaikeat alaselän kivut (lopulta söin masennuslääkkeitä). Kipu ei helpottanut edes tuki- ja liikuntaelin fysioterapiassa.  Kun olin tehnyt kehomieli harjoitteita (jooga) pidempään, alkoivat omat oireeni ja krooniset kivut kadota pikkuhiljaa. Joogaan edelleen joka aamu, koska koen sen sopivaksi terapiatyökaluksi (jooga ei ole jumppa!). Tietysti halusin jakaa tätä ymmärräystä ja nyt olen opettanut joogaa jo yli 10 vuotta. Opiskelen terapeuttisesta joogasta (esim. hengitys) jatkuvasti. Mutta kehotietoiseksi voi tulla muullakin kuin joogalla. On olemassa todella monipuolisesti keinoja ja niistä kanssani haetaan jokaiselle sopivimmat. 

 

Olen jatkuvasti kiinnostunut tutkimaan ja ymmärtämään: Mitä ja miksi.Omien vaivojeni katoaminen oli syy, miksi kiinnostuin syvällisesti ihmisestä keho-mieli tasolla. Vaihdoin alaa. Opiskelin  fysioterapeutiksi. Fysioterapiatyössäni huomasin jälleen, kuinka fyysiset vaivat eivät aina helpotu perusterapiassa. Tarvitaan myös sisältäpäin tulevia keinoja. Kehon ja mielen yhteyttä, ymmärrystä itsestä. Palutumista. Lempeyttä. Kiinnostuin oppimaan tästä lisää, joten opiskelin ja erikoistuin psykofyysiseksi fysioterapeutiksi. Syvennän osaamistani myös tällä saralla kaiken aikaa: juuri nyt opiskelen lisää hengityksestä.

Tavataan hoitopäivänäsi tai ryhmissä!

Maarit

Cuurin Maarit
IG.png

Terapiaopinnot / -koulutus 

*Peruskoulutus: Fysioterapeutti

*Erikoistuminen: Psykofyysinen fysioterapeutti 

*Hoitava Hengitys HB® -ohjaaja

*EFT - taso 1

*Sovellettu rentoutus

*Jännittäjäryhmän ohjaaja

*Neurosonic-koulutus

*NLP-peruskoulutus

Olen myös:

*Rentoutusohjaaja 

*Joogapilates-ohjaaja 

*Kasvojoogaohjaaja

*Astangajoogaohjaaja

*Ayurvedan perusteet

*Vegan Health Coach

Muu aiempi koulutukseni: 

*Kauppatieteen maisteri (tietojohtaminen, johtaminen & organisaatiot)

*Ravintolan johtaminen

*Matkailumerkonomi (nyk.restonomi)

___________________

Elämänkokemukseni on värikäs: olen asunut Tukholmassa 20 vuotta, seikkaillut Intiassa joogaopinnoissa, matkaillut ympäri maailmaa, ihmetellyt ihmissuhteita. Kokenut riemukkaita iloja ja syviä suruja. Hyvää ja huonoa. Pitkää kipua ja helpotusta.

 

Myös urahistoriani on kirjava. Olen ollut vuosikymmeniä täissä merellä. Olen työskennellyt kahden todella suuren yrityksen henkilöstöpäällikkönä. Olen "lukenut lakia"  (yritysjuridiikka), opiskellut ryhmädynamiikkaan (psykologia: ihmisen käyttäytyminen ryhmässä). Olen kokenut  käytännössä ja ymmärrän täysin työmaailman kuormituksen. Olen ollut yrittäjä jo Ruotsin vuosina (lounasravintola) ja ymmärrän yrittäjyyden eri haasteet kokemuksella

Olen äiti. Luonteeni on iloinen ja avulias. 

Rakastan eläimiä ja luontoa. Olen myös vegaani.

Tykkään mönkiä luonnossa: villiyrtit ja sienet.

Punainen lankani on koettaa keskittyä aina enemmän hyvään, positiiviseen ja osata olla kiitollinen.

Contact
Profiili,4.png

Ole yhteydessä

Mikäli Sinulla on kysyttävää tai et osaa valita sopivaa palvelua, ole yhteydessä. Mietitään juuri Sinun tilanteeseesi sopiva vaihtoehto. Huomioi, etten vastaa asiakkaan terapiahetkellä (laita tekstiviesti).

Pidetään Sinusta huolta!

Cuurin ottaa vastaan Lpr,Kanavansuu. Palvelen myös sekä keskustassa: Terapiatalo Noste.

Puh. 040-748 1842 (soittoaika 9-18, vastaan jollei asiakasta.)
S-posti: cuuri.posti@gmail.com

Kiitos viestistäsi

bottom of page