top of page
Hoito2,b.png

Paripalvelut

Paripalvelut ovat kahdelle henkilölle tarkoitettuja hetkiä. Nämä palvelut sopivat esimerkiksi pariskunnalle, kaveruksille, vanhempi-lapsi sekä ikääntynyt-aikuinen lapsi parille. Löydät palvelut varausohjelmassa omassa osiossaan. 

 

Voit varata paripalveluita myös tunnin (60min) sarjakorttilla. Kertojen veloitusmäärän näet varausohjelmassa.

 

Jos haluat antaa Paripalvelun lahjaksi, lahjakortti (malli 4) löytyy täällä.

Nimetön suunn.malli - 2022-11-29T140853_edited.jpg
Palauttava rentoutushetki

Ihana yhteinen hetki, jossa sisältönä on syvästi rentouttava pää-niska-käsittely sekä Neurosonic-hoito (valinnaisesti rentouttava / palauttava). Tämän hetken aikana pari on samassa hoitotilassa vierekkäisillä hoitopedeillä.

 

Hetki etenee näin: toisen pää-niska-kasvot käsitellään samalla, kun toinen nauttii Neurosonic-hoidon vaikutuksista. Sitten vuorot vaihtuvat. Tässä hetkessä ollaan kevyissä sisävaatteissa.

Hinta 60 min - 120 €  

Hinta 90 min - 150 €  

Hengitys.png
Kohti terveellistä hengitystä

Hengitys on tärkeä elintoiminto, joka voi mennä epätasapainoon. Kohti terveempää.tasapainoista hengitystä voi opetella. Voit varata tämän hetken yhden kerran käyntinä tai 3*minijaksona (laajempi sisältö, enemmän harjoituksia)

-tietoa hengityksestä, erilaisia hengitysharjoitteita

-hengitykseen liittyviä helppoja liikeohjeita 

-muutamia hengitysmittauksia.

Minijakso koostuu kolmesta tunnin tapaamiskerrasta. Joka kerran alussa on terveen hengityksen tieto-osio sekä mittaukset. Sen jälkeen siirrytään harjoituksiin.

 

Hinta 60 min - 120 €  

Hinta 3 * 60 min - 300 €

Jakson maksu 1.käynnillä.

pari.png
Parin psykofyysinen fysioterapia

Hetki, jossa tutkitaan parin yhteistä vuorovaikutusta eri tavoin kehojen, hengityksen ja liikkeen avulla lempeästi. Osassa harjoitteita on toisen keho tukena ja osassa tehdään toisesta irrallaan. Hetki on lempeästi etenevä ja sen hetkiset voimavarat huomioiva. Pukeutuminen: kevyet, joustavat sisävaatteet. 

Huom. Tämä ei ole puhe-/psykoterapiaa vaan kehollista psykofyysistä kehon kautta kokemista. Harjoitteissa voi olla myös musiikki rytmittämässä, mutta tämä ei ole tanssitunti.

Hinta 60 min - 120 €  

Hinta 90 min - 150 €  

bottom of page