top of page
Hoito2,b.png

Paripalvelut

Paripalvelut ovat kahdelle henkilölle tarkoitettuja hetkiä. Nämä palvelut sopivat esimerkiksi pariskunnalle, kaveruksille, vanhempi-lapsi sekä ikääntynyt-aikuinen lapsi parille. Löydät palvelut varausohjelmassa omassa osiossaan. 

 

Voit käyttää paripalveluihina myös tunnin (60min) sarjakorttiasi. Kertojen veloitusmäärän näet varausohjelmassa. Jos haluat antaa Paripalvelun lahjaksi, lahjakortti (malli 4) löytyy täällä.

Nimetön suunn.malli - 2022-11-29T140853_edited.jpg
Palauttava rentoutushetki

Rento yhteinen hetki, jossa sisältönä on syvästi rentouttava pää-niska-käsittely sekä Neurosonic-hoito (valintana: rentouttava / palauttava). Kallon alue sisältää runsaasti koko kehoa rentouttavia hermostopisteitä ja lihaksia. Neurosonic on tunnettu suomalainen teknologia, joka edesauttaa palautumista.

Rentoutushetken aikana pari on samassa hoitotilassa vierekkäisillä hoitopedeillä. Hetki etenee näin: toisen pää-niska-kasvot käsitellään samalla, kun toinen nauttii Neurosonic-hoidon vaikutuksista. Sitten vuorot vaihtuvat. Tässä hetkessä ollaan kevyissä sisävaatteissa.

Hinta 60 min - 130 €

Hinta 90 min - 170 €  

Hengitys,2.png
Kohti terveellistä hengitystä

Kyllä me hengittää osaamma, ja silti hengitys voi mennä epätasapainoon. Onneksi terveyttä lisäävää hengitystä voi harjoitella. Voit varata tämän hetken yhden kerran käyntinä tai 3*minijaksona. 

Hengityshetken aikana:

-tietoa hengityksestä: nenähengityksen tärkeys, liikahengitys, terveysvaikutukset

-harjoitteita: tukkoisuus, kuorsaus, rauhoittaminen, pidentäminen, hidastaminen

-hengitysmittauksia: erilaisia mittauksia itse tehden.

Joka kerran alussa on terveen hengityksen tieto-osio sekä mittaukset. Sen jälkeen siirrytään harjoituksiin. Minijakso koostuu kolmesta tunnin tapaamiskerrasta, edeten kurssimaisesti.

 

Hinta 60 min - 130 €  

Sarja 3 * 60 min - 300 € SUOSITUS!

Jakson maksu 1.käynnillä.

parille.png
Parin psykofyysinen fysioterapia

Hetki, jossa tutkitaan parin yhteistä vuorovaikutusta lempeästi, eri tavoin kehojen, hengityksen ja liikkeen avulla. Osassa harjoitteita on toisen keho tukena ja osassa tehdään toisesta irrallaan. Hetki on rauhallisesti etenevä ja sen hetkiset voimavarat huomioiva. Pukeutuminen: kevyet, joustavat sisävaatteet. 

Hoitohetken aikana esim: toiseen tukeutumista, toisen kannattelua, toisen rytmiä, toisesta irtaantumista, toisen vuorovaikutuksen kuulemista..

Huom. Tämä ei ole paripsykoterapiaa vaan parin kehollista, kehon kautta kokemista. Harjoitteissa voi olla myös musiikki rytmittämässä,muttei ole tanssitunti.  

Hinta 60 min - 130 €  

Hinta 90 min - 170 €  

bottom of page