top of page
Hoito2,b.png

Paripalvelut

Paripalvelut ovat kahdelle henkilölle tarkoitettuja hetkiä. Nämä palvelut sopivat esimerkiksi pariskunnalle, kaveruksille, vanhempi-lapsi sekä ikääntynyt-aikuinen lapsi parille. Löydät palvelut varausohjelmassa omassa osiossaan. 

 

Voit käyttää paripalvelun maksuna myös tunnin (60min) sarjakorttiasi. Kertojen veloitusmäärän näet varausohjelmassa. Jos haluat antaa Paripalvelun lahjaksi, lahjakortti (malli 4) täällä.

Ystävänpäivän viikolla (2024: vk 7) kaikki paripalvelut -20% alennus perushinnasta.

IR-hoito_edited.jpg
Hoitava hetki

Kehoa ja hermostoa hellivä parin rentoutushetki, jossa sisältönä on:

* IR-syvälämpöhoito

* Neurosonic-hoito.

IR-syvälämpö on infrapunavaloa (IR=infrared), joka läpäisee ihon ja menee ihonalaisiin kudoksiin. Tällä voidaan saada eri vaikutuksia, esim. kivun lievitys, lihaskireyksien aleneminen, stressin lievitys. Neurosonic on tunnettu suomalainen teknologia, joka edesauttaa palautumista. Valittavana eri ohjelmia: rentouttava / palauttava / aktivoiva.

Pari on samassa hoitotilassa vierekkäisillä hoitopedeillä. Toinen aloittaa IR-syvälämmöllä ja toinen Neurosonicilla. Puolessa välissä vuorot vaihtuvat. Tässä hetkessä ollaan kevyissä sisävaatteissa.

Nimetön suunn.malli - 2022-11-29T140853_edited.jpg
Palauttava hetki

Rentoa palautumista sisältävä yhteinen hetki, jossa on kaksi ihanaa hoitoa:

* Neurosonic-hoito 

* Syvästi rentouttava pää-niska-käsittely

 

Kallon alue sisältää runsaasti koko kehoa rentouttavia hermostopisteitä ja lihaksia. Neurosonic on tunnettu suomalainen teknologia, joka edesauttaa palautumista. Valittavana eri ohjelmia: rentouttava / palauttava / aktivoiva.

Pari on samassa hoitotilassa vierekkäisillä hoitopedeillä. Toinen aloittaa pää-niska-kasvot käsittelyllä ja toinen nauttii Neurosonic-hoidon vaikutuksista. Puolessa välissä vuorot vaihtuvat. Tässä hetkessä ollaan kevyissä sisävaatteissa.

Hieronta-ja-hoito,1.png
Hoito ja hieronta

Ihana yhteinen hetki, jossa sisältönä on kehon käsittely ja fysikaalinen hoito:

* Hieronta  

* Neurosonic tai IR-hoito

Hieronnassa käsitellään kehoa valitulta alueelta poistaen lihaskireyksiä ja kipua. Hieronta lisää hyvänolon hormoneja (mm. oksitosiini). Neurosonic on tunnettu suomalainen teknologia, joka edesauttaa palautumista. Valittavana eri ohjelmia: rentouttava / palauttava / aktivoiva. IR-hoito on infrapunavaloa, joka menee ihonalaisiin kudoksiin. Tällä voidaan saada eri vaikutuksia, esim. kivun lievitys, lihaskireyksien aleneminen, stressin lievitys.

Pari on samassa hoitotilassa vierekkäisillä hoitopedeillä. Toinen aloittaa hieronnalla ja toinen nauttii Neurosonic-hoidon tai IR-hoidon vaikutuksista. Puolessa välissä vuorot vaihtuvat. 

parille.png
Parin psyfyhetki

Hetki, jossa tutkitaan parin yhteistä vuorovaikutusta lempeästi, eri tavoin kehojen, hengityksen ja liikkeen avulla. Osassa harjoitteita on toisen keho tukena ja osassa tehdään toisesta irrallaan. Hetki on rauhallisesti etenevä ja sen hetkiset voimavarat huomioiva. Pukeutuminen: kevyet, joustavat sisävaatteet. 

Hoitohetken aikana esim: toiseen tukeutumista, toisen kannattelua, toisen rytmiä, toisesta irtaantumista, toisen vuorovaikutuksen kuulemista..

Huom. Tämä ei ole paripsykoterapiaa vaan parin kehollista, kehon kautta kokemista. Harjoitteissa voi olla myös musiikki rytmittämässä,muttei ole tanssitunti.

Hengitys,2.png
Parin hengityshetki

Osaamme hengittää ja silti hengitys voi mennä epätasapainoon, mm. siten että hengitämme liikaa ja/tai hengitämme suun kautta. Terveyttä lisäävää hengitystä voi harjoitella eri tavoin. Voit varata yhden kerran käyntinä tai 3*minijaksona

Hengityshetken aikana:

-tietoa hengityksestä: nenähengityksen tärkeys, liikahengitys, terveysvaikutukset

-harjoitteita: tukkoisuus, kuorsaus, rauhoittaminen, pidentäminen, hidastaminen

-hengitysmittauksia: erilaisia mittauksia itse tehden.

Joka kerran alussa on terveen hengityksen tieto-osio sekä mittaukset. Sen jälkeen siirrytään harjoituksiin. Minijakso koostuu kolmesta tunnin tapaamiskerrasta, edeten kurssimaisesti.

bottom of page