top of page
Hoito2,b.png
Työhönpaluu-tarjous2_edited.jpg

Palveluvalikoima

Kaikki Cuurin palvelut perustuvat lääkkeettömään fysio- ja kehoterapiaan. Tarkoitus on helpottaa Sinun olotilaasi. Pohjana on erikoisosaaminen kehosi ja mielesi jatkuvasta vuoropuhelusta (hermosto*välittäjäaineet / tunteet*ajatukset / kokemukset*nyt) sekä tämän yhteyden hyödyntämisestä terapiassa. 

"Merimies ei opi purjehtimaan, jos aina on tyyntä. Hän oppii, ettei voi hallita tuulia, mutta voi oppia säätelemään purjeitaan."

4_edited.jpg
Yksilöpalvelut

Yksilöpalelut ovat hetkiä ja aikoja, jolloin Sinua autetaan juuri sen hetkisen ongelman kanssa. Joskus yksi käynti riittää, mutta toisinaan on hyvä käydä pieni sarja. Ongelmia lähestytään aina kehollisesti ja juuri sen hetkisillä voimavaroilla. Voit varata myös etäterapia-ajan.

 

Lisää täällä.

Nimetön suunn.malli - 2022-11-29T140853_edited.jpg
Palvelut parille

Cuurn palveluissa on myös parille suunnattuja hetkiä. Pari ei suinkaan tarkoita vain pariskuntaa, vaan pari voi myös olla kaverukset, lapsi-vanhempi tai vanhempi-aikuinen lapsi.

Lisää täällä

Group Dance
Ryhmät / yritykset

Cuuri palvelee ryhmiä ja yrityksiä monin eri tavoin. Tilausryhmän sisältö suunnitellaan aina kyseisen ryhmän tarpeita parhaiten vastaavaksi. Ole yhteydessä ja suunnitellaan sopiva sisältö.

 

Muutama idea täällä.

bottom of page