top of page
Hoito2,b.png
Työhönpaluu-tarjous2_edited.jpg

Palveluvalikoima

Kaikki Cuurin palvelut perustuvat lääkkeettömään erikoisosaamiseen rentoutumisen keinoista ja hermoston säätelyn mekanismeista. Perustana on laaja erikoisosaaminen kehon-mielen jatkuvasta vuoropuhelusta: keho/hermosto * välittäjäaineet/hormonit * tunteet/ajatukset * kokemukset/reaktiotavat. Löydät Vello-varausohjelmassa palvelut otsikoituna eri ryhmiin.

"Merimies ei opi purjehtimaan, jos aina on tyyni sää. Vain tuulisella hän oppii, ettei voi hallita tuulia, mutta voi oppia säätämään purjeitaan."

4_edited.jpg
Yksilöpalvelut

Yksilöpalvelut ovat hetkiä, jolloin Sinua autetaan sen hetkisen ongelmasi kanssa. Joskus yksi käynti riittää, mutta usein on hyvä käydä pieni sarja, 'lääkkeetön kuuri'. Ongelmia lähestytään aina kehollisesti ja sen hetkisillä voimavaroilla. Yksilöpalvelu toteutuu Cuurissa, kotikäyntinä tai etäterapiana (videoyhteys).

Lisää täällä.

Nimetön suunn.malli - 2022-11-29T140853_edited.jpg
Palvelut parille

Cuurin palveluissa on myös parille suunnattuja hetkiä. Pari ei suinkaan tarkoita aina pariskuntaa, vaan pari voi myös olla kaverukset, nuori lapsi + vanhempi tai aikuinen lapsi + ikääntynyt vanhempi.

Lisää täällä

Group Dance
Ryhmät / yritykset

Cuuri palvelee ryhmiä ja yrityksiä monin eri tavoin. Tilausryhmän sisältö suunnitellaan aina ryhmän tarpeiden mukaiseksi. Ole yhteydessä ja mietitään ryhmällesi sopiva sisältö. Cuurin omat lähi- sekä verkkoryhmät näet kurssit-sivulla.

 

Lisää täällä.

bottom of page