top of page

Testihenkilö - kipu

Cuuri testaa uutta hoitopalvelua. Hae mukaan testihenkilöksi, jos vaivana on kipu yli 3 kk.

HUOM: lue tämä sivu ennen hakemuksen täyttämistä!

Testihoito ei ole ilmainen:

Hoitokerta 40€/tunti sisältäen mittaukset ja hoidon.

Mitä infrapunavalo on:

Infrapunavalo on sähkömagneettista säteilyä, jonka aallonpituus on pidempi kuin näkyvän valon. Tämä tarkoittaa, että sen taajuus ja energia on pienempi kuin näkyvän valon. Infrapunavaloa on mms. auringon säteissä. Infrapunavaloa ei voi nähdä paljain silmin, mutta se voidaan havaita lämpönä, koska se siirtää lämpöenergiaa. Infrapunavalolla voi olla myönteisiä terveysvaikutuksia kehoon lisäämällä verenkiertoa, vähentämällä kipua ja tulehdusta ja edistämällä rentoutumista. Se voi lievittää lihas- ja nivelkipuja. Infrapunavalohoidossa laite (patja) lämmittää kehoa sisältäpäin, mikä on vastakohta tavalliselle saunalle, joka lämmittää ilmaa ja sitten kehoa ulkopuolelta. Tämä tarkoittaa, että infrapunapatjan lämpö pääsee syvemmälle kehoon. 

Profiili,4.png

Olet sopiva testihenkilö, jos ... 

Olet aikuinen, osaat arvioida omia tuntemuksiasi ja kärsit yli 3 kk kestäneestä kivusta. Sillä, tiedetäänkö kivun alkuperä vai onko se epäspesifi (ei selkeää syytä) ei oikeastaan ole tässä tutkmisessa väliä.

- Maarit 

 

TÄMÄ testihoito EI SOVI SINULLE, jos juuri nyt:

-olet syöpähoitojen aktiivivaiheessa. Tällöin mitään suuria muutoksia keholle/elämään ei suositella, vaikka en itse usko tästä hoidosta olevan haitttaa. Voit ottaa minuun yhteyttä tuonnempana, koska psykofyysinen fysioterapia soveltuu syöpädiagnoosin saaneille. 

-olet raskaanaKehosi käy läpi suuria muutoksia kasvattaessaan uutta elämää. Vaikken usko tästä hoidosta olevan haittaakaan, ei hoitoa suositella raskaana oleville.

-sinulla on sydämen tahdistin tai esim. tekonivel. Infrapuna on silmille näkymätöntä valoa, joka tuntuu lämpönä kehossa. Vaikka infrapunavalolla voi olla rentouttava, kipuja lievittävä vaikutuus, infrapuna läpäisee kudospintoja ulottuen syvemmälle ihon alle. 

* Tämä pilottihoito ei ole varsinainen tieteellinen tutkimus, joka julkaistaan jossain. Testihoito on Cuurin uusien palveluiden testaamista.

-Testaamisen suorittaa omaan osaamiseen perustuen psykofyysinen fysioterapiaan erikoistunut Cuurn Maarit.

bottom of page