Psykofyysinen fysioterapia Lappeenranta Cuuri
Profiili,3.png

Hoitofilosofiani löytyy lauseista: Hermostomme "kuulee" kaiken. Pieni on kaunista ja herkimmät keinot toimivat usein parhaiten. Kehomieltä on parempi oppia kuulemaan kuin pakottamaan.

Cuurin Maarit
IG.png

Matka psykofyysiseksi fysioterapeutiksi alkoi jo yli 20 vuotta sitten, kun aloin muuttua kehotietoiseksi. En ollut tätä ennen juurikaan miettinyt kehoani. Aloin joogata. Tunsin hengitykseen ja kehoon keskittyneissä harjoitteissa, kuinka kehon kautta voi vaikuttaa myös mielen tasolle. Itselläni on omakohtainen kokemus vuosia kestäneestä selittämättömästä, vaikeasta alaselän kivusta (jossa lopulta söin masennuslääkkeitä). Kipu ei helpottanut vaikka kävin tuki- ja liikuntaelin fysioterapiassa.  Kun olin tehnyt kehomieli harjoitteita (jooga) pidempään, alkoivat omat oireeni ja krooniset kivut kadota pikkuhiljaa. Joogaan edelleen joka aamu, koska koen sen minulle sopivaksi terapiatyökaluksi (jooga ei ole jumppa!). Olen myös opettanut joogaa jo yli 10 vuotta. Opiskelen terapeuttisesta joogasta (esim. hengitys) jatkuvasti. Mutta kehotietoiseksi voi tulla muullakin kuin joogalla - "psyfyssä" on todella monipuolisesti keinoja ja niistä haetaan jokaiselle sopivimmat. 

 

Omien vaivojeni katoaminen oli syy, miksi kiinnostuin syvällisesti ihmisestä keho-mieli tasolla. Mitä tapahtui ja miksi. Vaihdoin alaa. Opiskelin ja valmistuin fysioterapeutiksi. Fysioterapiatyössäni huomasin jälleen, kuinka fyysiset vaivat eivät aina helpotu. Olin jo omissa kehoharjoitteissani ymmärtänyt, että tarvitaan sisältäpäin tulevia keinoja. Vaikutusta omaan vireystilaan, hermoston säätelyyn sekä hengitykseen ja mieleen. Kiinnostuin oppimaan näitä itsesäätelyksi kutsuttuja keinoja, joten opiskelin ja erikoistuin psykofyysiseksi fysioterapeutiksi. Syvennän osaamistani myös tällä saralla kaiken aikaa.

Tavataan hoitopäivänäsi tai ryhmissä!

Maarit

___________________

Terapiaopinnot / -koulutus 

*Psykofyysinen fysioterapeutti 

*EFT - taso 1

*Sovellettu rentoutus

*Jännittäjäryhmän ohjaaja

*Neurosonic-koulutu

*NLP-peruskoulutus

*NLP-practitioner + coach (meneillään 2022)

*Peruskoulutus: fysioterapeutti 

Olen myös:  

*Joogapilates-ohjaaja 

*Kasvojoogaohjaaja

*Astangajoogaohjaaja

*Ayurvedan perusteet

*Vegan Health Coach

Muu aiempi koulutukseni: 

*Kauppatieteen maisteri (tietojohtaminen, johtaminen & organisaatiot)

*Ravintolan johtaminen

*Matkailumerkonomi (nyk.restonomi)

___________________

Elämänkokemukseni on värikäs: olen asunut Tukholmassa 20 vuotta, seikkaillut Intiassa joogaopinnoissa, matkaillut ympäri maailmaa, ihmetellyt ihmissuhteita. Olen kokenut iloja ja suruja. Hyvää ja huonoa. Kipua ja helpotusta.

 

Myös urahistoriani on kirjava. Olen ollut vuosikymmeniä täissä "merillä". Olen työskennellyt kahden suuren yrityksen henkilöstöpäällikkönä. Olen "lukenut lakia"  (yritysjuridiikka), opiskellut ryhmädynamiikkaan (psykologia: ihmisen käyttäytyminen ryhmässä). Olen kokenut  käytännössä ja ymmärrän työmaailman hektisyyden. 

Olen äiti. Luonteeni on iloinen ja avulias.

Rakastan eläimiä ja luontoa. (Ollen myös vegaani).

Tykkään mönkiä luonnossa (villiyrtit ja sienet).

Punainen lankani on koettaa keskittyä aina enemmän hyvään ja positiiviseen kuin siihen toiseen, jota on meillä kaikilla.

 
Profiili,4.png

Ole yhteydessä

Mikäli Sinulla on kysyttävää tai et osaa valita sopivaa palvelua, ole yhteydessä. Mietitään juuri Sinun tilanteeseesi sopiva vaihtoehto. Huomioi, että en vastata asiakkaan terapiahetkellä (laita tekstiviesti).

Pidetään Sinusta huolta!

Cuurin ottaa vastaan Lpr, Kanavansuulla sekä pian myös keskustassa.

Puh. 040-748 1842
S-posti: cuuri.posti@gmail.com

Kiitos viestistäsi