top of page
Hoito2,b.png
kansikuva.png

Kurssit - Ryhmät

Cuuri palvelee myös erilaisilla lähi-- että verkkojaksoilla. Kaikissa ryhmissä huomioidaan kehon ja mielen yhteys, kokonainen ihminen. Jaksot ovat aina toiminnallisia - harjoitellaan ja tehdään. 

 

Ryhmien koot ovat pieniä: Jokainen voi tulla nähdyksi ja kuulluksi. Pienryhmä tarjoa turvallisuuden tunnetta. Tämän vuoksi toiset ryhmät ovat suljettuja eli ryhmään ei oteta uusia alkamisen jälkeen. 

Perushinta Cuurin ryhmissä on 18 € (1h) / 25€ (1,5h).  Tilaustunnin hinta riippuu ryhmän koosta ja paikasta.

Joogajakso 2024.png
Jooga 2024 (helmi-huhti) - lähiopetus

Yksi parhaimpia harjoituksia läsnäoloon on se, että oppii olemaan kehossaan.  Joogan asanassa tätä tapahtuu, vaikka jooga on enemmän kuin asana.

Kevään 2024 joogajakso: Ilmoittautuminen päättyy 30.1.2024 klo 12.

Opetus on henkilökohtaista, jokaisen harjoitus etenee omaan tahtiin. Opetustunnin alussa lyhyt osio: joogafilosofia/chanttaus. Erikoistunteja tällä jaksolla 3. Tunnit tiistaisin 17-18.30 Hyvä Vire-studiossa. Voit osallistua koko jaksolle tai kuukausi kerrallaan. 

Jakso 2024 (helmi-huhti) 13*:

*10 joogatuntia (á90min) ja 3 erikoistuntia:

   - 20.2. tekniikka (1h) - aihe: inversio (ylösalaisuus)

   - 19.3. tekniikka (1h): aihe tulossa  

   - 30.4. ohjattu 1.sarja (90min)

*tiistaisin klo 17-18.30 Hyvä Vire-studio

Hinta: 

-koko jakso ja kk-hinta sisältää erikoistunnit

-kertakäynti 25 €. Kertatunnille ilmoittaudut tunnille Vellossa. Kertamaksu: kortti, tyhysaldo. HUOM: ei käteismaksua. 

Uniryhmä - verkkoryhmä
Uniryhmä.png

Tämä pienryhmä on 8 tapaamisen kurssimuotoinen uniterapiajakso. Tavoitteena on parantaa uniongelmista kärsivän unta ja unenlaatua. Terapiaryhmä on toiminnallinen ryhmä: osallistuja saa myös tietoa, mutta tärkeäimmssä osassa ovat käytännön keinot unettomuuden hoitoon.  

Verkkokurssilla opetellaan lääkkeettöntä unettomuuden hoitoa CBT-I terapiamenetelmän keinoin. Menetelmä perustuu kognitiivis-behavioraaliseen, tutkittuun unettomuuden hoitomenetelmään. Tämä menetelmä helpottaa unihäiriöitä ja parantaa unen laatua. CBT-I menetelmän lisäksi jakso sisältää psykofyysistä erikoisosaamista: hermostollisia keinoja.

 

Jakso on 8 viikon mittainen: tapaamiset joka keskiviikko klo 17.30 - 19.00. Seuraava jakso alkaa 10.1.2024 ja päättyy 28.2.2024. Ilmoittautuminen 6.1.2024 mennessä. Hinta on 25 € /tapaaminen. 

Uniongelmia ovat mm. nukahtamisen vaikeus, jatkuvat yölliset heräilyt tai liian aikainen herääminen aamulla - aamuyöllä. Jos kärsit näistä, lue lisää ja laita hakemus. Jos tiedät unettomuudestä kärsivän, tässä jaettavat tammi-uniryhmä ja yleisesite.

RE-ME.png
RE-ME - FB-ryhmä

Keskitymme niin helposti kaikkeen muuhun ja minä unohtuu. Tämä jakso on itseen keskittymisen elvytystä. Sitä "RE" tarkoittaa: minä takaisin minuun, minä keskittyy vain minuun. Kun tämän tekee heti aamulla, päivästä tulee täysin erilainen. Aivotutkijat suosittelevat keskittymisen opettelua nykyihmiselle. Aivomme joutuvat käsittelemään niin paljon yhtäaikaista asiaa, tieto- ja sometulvaa.

 

Jakso alkaa ma 15.1. ja päättyy su 11.2.2024. Jakso kestää 28 päivää, mikä on muutokselle sopiva aika. Jakso toteutuu suljetussa FB-ryhmässä. Ilmoittautuminen päättyy 12.1.2024.

 

Joka aamu on lyhyt livelähetys (~ 15min): ohjaan erilaisia harjoitteita (lue lisää linkistä). Saat kokeilla 28 eri tapaa keskittyä minään hetki heti aamulla. 

Hinta on vain 3,50 € / aamulive.

Vinkki: anna jakso lahjaksi (joululahjakortti).

Tämä on jokaiselle sopiva jakso. Aivot tarvitsevat pieniä keskittymisen hetkiä joka päivä. Lue lisää...

bottom of page