Joogaohjaus 

Cuuri ohjaa

monenlaisia joogaa: kursseja, viikkotunteja sekä yksityistunteja. Näitä löydät tältä sivulta.

Voit maksaa joogan:

-käteisellä. kortilla, Siirto-mobiili sekä useimmilla ns. tyhyliikunnan saldoilla / seteleillä (eazybreak, edenred, epassi, smartum)

Astangajooga:

Toisin, kuin vieläkin luullaan, astanga on jokaiselle sopiva joogalaji. Harjoitusta opetellaan hitaasti, maltilla ja ohjaaja antaa erilaisia vaihtoehtoja asanaan aina tarpeen vaatiessa. Astanga on terapeuttinen ja erinmainen harjoitus, joka sisältää myös tarpeellisia haasteellisia kohtia. Ilman haastetta, mikään ei muutu. Astagan asanaharjoituksen perusajatus (tristhana) on oppia yhdistämään hengitys-katse-liike. Tätä tunneilla harjoitellaan eri asennoissa. Cuurin Maarit on pitkän astangakokemuksen omaava joogaohjaaja, joka on myös fysioterapeutti.   

JoogaPilates:

JoogaPilates yhdistää hienolla tavalla joogan ja pilateksen hyötyjä. Rauhalliset liikkeet opetellaan tekemään mahdollisimman tarkasti ja hallitusti. Perusajatus on kehon hallinta sekä liike oikeassa kohdassa kehoa (nivel / luusto-lihas). JoogaPilates on UKK-instituutissa kehitetty harjoittelumuoto, joka tutkitusti vähentää tuki- ja liikuntaelinvaivoja (esim. selkäkivut). Cuurin Maarit on UKK-instituutista valmistunut JoogaPilates-ohjaaja sekä fysioterapeutti. 

KasvoJooga:

Kasvojoogan perusajatuksena on helpottaa ilmelihasten kireyksiä sekä laiskistumista.  Harjoitteissa sekä hierotaan, venytetään että vahvistetaan kasvojen lihaksia. Osa harjoitteista on suunnattu kaulan, niskan sekä kallon kireyksiin. Tällä hetkellä kasvojoogaa ohjataan vain yksityistunteina (yksityisille / ryhmille). Cuurin Maarit on koulutettu kasvojoogaohjaaja sekä fysioterapeutti.