Fysioterapia, hieronta

Palvelut: 

-fysioterapia, fysikaaliset hoidot

-hieronta, manuaalinen käsittely

-kipujen lääkkeetön hoito

-LPG-hoidot eli imurullaus.

Cuuri palvelee Sinua:

-Lappeenranta (käyntiohjeet täällä)

-Kotikäynnit

-Myös iltaisin sekä la-su!

-Työpaikalla: esim. TYHY-päivät.

Avoinna, palveluajat:

Ma-pe 8-20 välillä.

La-su 9-18 välillä.

Hinnat

Cuurin hinta perustuu käytettyyn aikaan. Hinnat näet täällä.

Fysioterapia, fysikaalinen hoito, fysioterapeutti, lääkärin lähete, lääkkeetön hoito, kipu, selkäkipu, olkakipu, lonkkakipu, kireys, lihaskireys, kivunhoito, hermokipu, lihaskipu, nivelkipu, lihassärky, nivelsärky, särky, akuutti kipu, krooninen kipu, pitkittynyt kipu, triggerpiste, TNS, imurullaus, LPG, kinesioteippaus, arpikäsittely,  turvotus, tulehdus, tulehduskipu, Cuuri, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Fysioterapia

Fysioterapiassa hoidetaan tai ennaltaehkäistään kehon toimintaa häiritsevä kipu ja vaiva. Terapiassa lisätään tai ylläpidetään liikkumiskykyä. Cuuri painottaa kivun hoidon merkitystä. Kokonaisvaltainen fysioterapia, esim. pitkittyneen stressin hoito, on Cuurin koko toiminnan perusajatuksia. Jos keho on kivulias, mieli stressaantuu ja kun mieli stressaantuu, keho kipeytyy. Kaikki on yhteydessä.

Fysioterapiassa on monia metodeja: liiketestit, terapeuttiset liikkeet, fysikaaliset  hoidot (esim. LPG), nivelten mobilisointi, lihasten hieronta ja venyttely ja lääkkeetön kivunhoito esim. matalataajuisella virralla. 

Terapiassa tehdään alkututkimus ja hoitosarjoissa hoitosuunnitelma jaksolle. Fysioterapiaan voi tulla lääkärin ohjaamana lähetteellä, mutta terapiaan voi tulla myös ilman lähetettä.

Varaa 1. aika puhelimitse! 

Hieronta, kehon käsittely, manuaalinen käsittely,  kipu, kivunhoito, puutuminen, pistely, hermokipu, lihaskipu, nivelkipu, lihassärky, nivelsärky, särky, akuutti kipu, krooninen kipu, pitkittynyt kipu, lääkkeetön kivunhoito, LPG, imurullaus, triggerpiste, kinesioteippaus, kinesioteippaus, lihaskireys, palautuminen, nestekierto, aineenvaihdunta, verenkierto, niskakipu, migreeni, päänsärky, hartiakipu, selkäkipu, alaselkäkipu, olkakipu, stressi, stressioire, rentoutus, Cuuri, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Hieronta

Hieronta on käsin tehty kehon osan tai koko kehon käsittely, jossa lihaksia lämmitetään, venytetään, painellaan ja ravistellaan. Hieronta poistaa lihaskireyttä, -kipuja ja turvotusta, nopeuttaa aineenvaihduntaa ja palautumista. Hieronta rentouttaa mieltä, joten varsinkin pidempi hieronta sopii myös stressin poistoon rentouttavana hoitona. Cuurissa painotetaan kivunpoistoa, joten hierontaotteet ovat aina "lujasti lempeitä", muttei murjovia.

Hierontaa ei tehdä, mikäli on kuumetta, akuutti tulehdus tai alueella ihorikko tai suonikohjuja. Soita, mikäli haluat keskustella terapeutin kanssa ennen hierontakäyntiä.

imurullaus, LPG, arpi, arpihoito, lihaskireys, kudoskäsittely, faskiakäsittely, faskia, palautuminen, kivunhoito, kipu, lihaskipu, nivelkipu, lihassärky, nivelsärky, särky, lääkkeetön kivunhoito, nestekierto, verenkierto, aineenvaihdunta, nivelen liikkuvuus, , turvotus, lymfa, selluliittihoito, Cuuri, Lappeenranta, Etelä-Karjala

LPG - hoito, imurullaus

LPG-hoito on hoitolaitteella tehtävä imurullaushoito, jossa ihonalaista kudosta kohotetaan alipaineen avulla. Hoito on kivuton ja sopii todella moneen vaivaan. Hoito-ohjelmia on useita (staattinen imu, pulsoiva imu, tärisyttävä imu) ja eri tarkoituksiin on erilaisilla hoitopäitä. Tässä muutamia imurullauksen vaikutuksia:

• Laukaisee lihasjännitystä 

• Helpottaa kipua ja särkyä

• Kiihdyttää veren- ja nestekiertoa
• Parantaa nivelien liikkuvuutta
• Tehostaa urheilusta palautumista
• Muokkaa rasvakudosta
• Silottaa selluliittia 
• Vähentää arpikudoksen kiristystä.

Cuurissa käytetään LPG Wellbox -teknologiaa. Laite soveltuu myös kotikäynteihin.