Cuuri © 2020 

Fysio-Cuuri

Fysio-Cuurista löydät seuraavanlaisia palveluita:

*fysioterapiapalvelut 

*stressin lievittäminen ja rentoutus

*erilaisten kiputilojen hoitaminen

*LPG-hoidot

*hierontapalvelut. 

Fysioterapeutin hoitokäsittelyt alv 0 %.

Hinnat 2020. Varaamme oikeuden muutoksiin.

Fysio-Cuuri palvelee Sinua:

*Kanavansuulla, Lpr (käyntiohjeet täällä)

*Hoitoaikoja myös iltaisin sekä la-su!

*Kotikäynnein (kotikäyntilisä Lpr: 10-20€

  Kotikäynnissä et maksa bensarahaa, vaan        siitä, että fysioterapeutti tuo osaamisen ja        hoitolaitteet/välineet kotiisi! 

 Varaa kotikäynti puhelimitse.

*Työpaikalla: esim. TYHY-päivät ja -hetket.

Fysioterapia

Fysioterapiassa pyritään parantamaan tai ennaltaehkäisemään kehon toimintaa häiritsevä vamma. Terapiassa parannetaan tai ylläpidetään liikettä sekä liikkumiskykyä. Fysio-Cuuri painottaa kivun hoidon merkitystä. Kokonaisvaltainen fysioterapia, esim. pitkittyneen stressin hoito, on Cuurin koko toiminnan perusajatuksia. Jos keho on kivulias, mieli stressaantuu ja kun mieli stressaantuu, keho kipeytyy.

 

Fysioterapiassa tehdään aina alkututkimus ja hoitosuunnitelma jaksolle. Fysioterapiaan voi tulla myös omaehtoisesti ilman lääkärin lähetettä! Varaa ensimmäinen aika puhelimitse! Jatkokäynnit voit varata online-palvelun kautta tai tekstiviestillä / whatsupilla. 

1.aika puhelimitse

45min

45 €

60min

50 €

75min

55 €

Hieronta

Hieronta on käsin tehty kehon osan tai koko kehon käsittely, jossa lihaksia lämmitetään, venytetään, painellaan ja ravistellaan. Hieronta poistaa lihaskireyttä, -kipuja ja turvotusta, nopeuttaa aineenvaihduntaa ja palautumista. Hieronta rentouttaa mieltä, joten varsinkin pidempi hieronta sopii myös stressin poistoon. 

Hierontaa ei tehdä, mikäli on kuumetta, akuutti tulehdus tai alueella ihorikko tai suonikohjuja. Soita, mikäli haluat keskustella terapeutin kanssa ennen hierontakäyntiä.

30min

30 €

45min

45 €

60min

50 €

75min

55 €

90min

60 €

120min

75 €

Hoitosarjat

225 € /   5 * 60min

400 € / 10 * 60min

275 € /   5 * 90min

500 € / 10 * 90min

*Sarjat maksetaan 1.käynnin yhteydessä

LPG - hoidot

LPG-hoito on hoitolaitteella tehtävä imurullaushoito, jossa ihonalaista kudosta kohotetaan alipaineen avulla. Hoito on kivuton. Erilaisilla hoitopäillä hoidetaan mm. lihaskipuja,  lihasväsymystä, turvotusta ja arpikudosta. Muita hoitomahdollisuuksia ovat esteettiset (esim. selluliitti) hoitosarjat. Cuurissa käytetään LPG Wellbox -teknologiaa. Laite soveltuu myös kotikäynteihin.

30min

30 €

45min

45 €

60min

50 €

Hoitosarjat

225 € /   5 * 60min

400 € / 10 * 60min

570 € / 15 * 60min

*Sarjat maksetaan 1.käynnin yhteydessä

Rentouttavat hoidot

Pitkittynyt stressi on yksi nykymaailman yleisimpiä vaivoja. Se voi esiintyä monella tavalla: Uniongelmina, päänsärkynä, muistivaikeuksina, uupumuksena mutta myös kiputiloina ja lihasjännityksinä. Pitkittinyt stressi kannattaa hoitaa. Fysio-Cuuri palvelee syvärentouttavin stessinpurkuhoidoin:

Intialainen päähieronta

45 € / 45min

Intialainen päähieronta + kasvojen hieronta 

50 € / 60min

Kuumakivihieronta 

50 € / 60min

60 € / 90min

LPG

LPG-hinnat ylempänä.

Hengitys-rentoutus ryhmä

Hengitys-rentoutusryhmä suolahuoneessa. Hoidossa ollaan puolimakuulla lepodivaaneilla. Fysioterapeutti ohjaa erilaisia avaavia sekä rentouttavia hengitysharjoituksia samalla, kun ilmaan ajetaan hienojakoista suolapölyä. Suolapöly  vaikuttaa suopeasti sekä hengitysteihin että ihoon (laita kevyt vaatetus, jos haluat paljon suolapölyä myös iholle). 

Toistaiseksi vain yksityisvaraukset (1-4 hlöä): Ole yhteydessä!

Lue Cuurin blogi suolasta...