Tervetuloa!

Cuuri tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua kehon ja keho-mielen ongelmiin. Joskus kertakäynti riittää ja toisinaan kannattaa ottaa kuuri eli hoitosarja. On vain yksi Sinä! Pidetään siitä hyvää huolta.  

Fysioterapia ja hieronta: 

Kun Sinua vaivaa kehoa, oloa ja liikkumista haittaavaa vaiva, hae apua. Hoitoihin kuuluvat fysioterapia, fysikaalinen hoito ja lääkkeetön kivunhoito, hieronta sekä erilaiset kehon käsittelyt. Katso alempaa myös kohta rentoutus ja stressinhoito, sillä stressi kohoaa aina kokiessa kipua. Muista, että mikäli vaiva on kestänyt pidempään, kannattaa hieronnan sijaan varata fysioterapia.

 

Sinua hoitaa fysioterapeutti, liikkeen ja liikkumisen ammattilainen.

Fysioterapia, hieronta, fysikaalinen hoito, fysioterapeutti, lääkärin lähete, kehonkäsittely, lääkkeetön hoito, kipu, kivunhoito, puutuminen, pistely, hermokipu, lihaskipu, nivelkipu, selkäkipu, päänsärky, lihassärky, nivelsärky, särky, hermosärky, akuutti kipu, krooninen kipu, pitkittynyt kipu, lääkkeetön kivunhoito, arpikäsittely, arven hoito, imurullaus, LPG-hoito, Cuuri, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Palautuminen, rentoutus ja stressinhoito: 

Kun sivua vaivaa esimerkiksi pitkittynyt stressi, yli- tai alivirittynyt olo (jatkuva kiihtymys / väsymys), unihäiriöt, ahdistus, päänsärky ja migreeni, on siihen olemassa apua. Kehomieli-tietoiset eli psykofyysiset fysioterapiahoidot keskittyvät hoitamaan koko sinua, kehoa ja mieltäsi lääkkeettömin keinoin. 

 

Sinua hoitaa kehollisuuden ja rentoutumisen ammattilainen, fysioterapeutti, joka on erikoistumassa psykofyysiseen fysioterapiaan.

Rentoutusterapia, rentoutusterapeutti, rentoutus, rentoutuminen, ohjattu rentoutus, rentoutushoito, rentoutusryhmä, stressi, krooninen stressi, pitkittynyt stressi, stressioire, stressin poisto, stressinpurku, kireä mieli, kiire, kipu, uni, unettomuus, päänäsärky, verepaine, Cuuri, Lappeenranta, Etelä-Karjala
Jooga,  joogapilates, astangajooga, astanga, joogatunti, mysore, yoga, joogaopetus, jooga-asento, asana, hengitys, katseenkiintopiste, keskittyminen, selkäterveys, liike, liikeonlääke, oppurentoutus, tuolijooga, kasvojooga, rentoutus, venytys, Cuuri, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Ryhmät:

Kun haluat oppia kehotietoisuutta, havainnoimaan itseä tuntemusten sekä kehon liikkeen ja oman hengityksen avulla, tule Cuurin viikkotunneille tai tilaa oma yksityinen hetki vain itsellesi tai ryhmällesi. 

 

Sinua opettaa pitkän (yli 20v.) kokemuksen joogaopettaja, joka on  rentousohjaaja sekä joogapilatesohjaaja.   

Verkkokauppa, kauppa, hyvinvointituotteet, hyvinvointi, aloevera, aloeveratuotteet, ihohoito, ravitsemus, energia, painonhallinta, forever, forever living products, cuuri, cuuri wellness, online, shop

Verkkokauppa:

Kun haluat pitää itsestäsi kokonaisvaltaista huolta myös laadukkailla tuotteilla, voit tilata Cuurin verkkokaupasta Aloe-Cuurista hyvinvointiasi tukevia  tuotteita. Kaikki nämä tuotteet ovat korkealaatuisia, tutkittuja ja saaneet lukuisia laatumainintoja. Näitä samoja laatutuotteita käytetään myös Cuurin hoitojen yhteydessä - vain parasta Sinulle.

​VARAA AIKA: 

-netissä

-soittamalla

-whatsupp

HOITOAJAT:

Ma-pe klo 7-20 välillä.

La-su klo 9-18 välillä.

Cuuri tekee kotikäyntejä.

AJANKOHTAISTA:

Tarjoukset näet Tarjoukset-sivulla sekä Cuurin FB / IG. 

SOME:

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

KAUPPA:

Kanta-asiakasryhmä ja tarjoukset facebookissa:
Pidetään Sinusta huolta
(olet asiakas: pyydä pääsy)