top of page

Terveyttä Hengittämällä

Voiko hengittäminen olla avain hyvinvointiin?

Kyllä voi!

Workshop terveyttä lisäävään hengittämiseen

to 8.6.2023

klo 17 - 19

Hengityskoulu, a.png

Järjestäjä: Cuuri
Ohjaaja: Maarit Makkonen

Paikka: Hotelli Lähde (Lpr)

Hengittäminen on elinvoiman lähde. Elintoiminto, jota ei tarvitse erikseen miettiä. Kehomme osaa hengittää eri tilanteissa eri tavalla ja tämä on täysin automaattista. Saattaa käydä niin, että jostain syystä hengitys muuttuu ja jää ns. ylihengitystilaan. Tätä kutsutaan hyperventilaatiotilaksi. Tuolloin hengitämme liikaa - pinnallisesti - liian kiihkeätahtisesti levossa - jopa suun kautta. Liika hengittäminen on terveyttä heikentävä tila, josta voi ja on hyvä koettaa opetella takaisin toisenlaiseen hengittämiseen.

Workshopin sisältö

Profiili,4.png

Päivä sopii kaikille, varsinkin jos ... 

Suomen lait koskevat kaikkia. Yksinyrittäjä on kuitenkin poikkeus, jota ei sido työaikalaki, vuosilomalaki eikä työterveyshuoltolaki. Nämä raamittavat muissa töissä jaksamista ja hyvinvointia. Kuitenkin myös yksinyrittäjä on tavallinen ihminen, jonka jaksamisessa on kyse kuormittumisen ja riittävän palautumisen tasapainosta.

- Maarit 

 

Jaksaminen ja kuormittuminen ei ole kiinni toimialasta. Se ei riipu siitä onko nais- vai miesyrittäjä eikä siitä onko pitkän linjan konkari vaiko äsken aloittanut uusi yrittäjä. 

Jos olet YKSINyrittäjä, tervetuloa mukaan tähän ehkä historian ensimmäiseen yksinyrittäjän TYHY-päivään. Jos tunnet jaksamisen haasteita, tarvitset näitä työkaluja kipeästi juuri nyt. Toisaalta voit saada päivän sisällöstä suurta hyötyä ennaltaehkäsevästi.

Workshopin hinta on 75 €/hlö.

Ilmoittautuminen päättyy ti 30.5.2023.

Tilaisuuteen on rajallinen määrä paikkoja. 

Nähdään työpajassa - ja pidetään Sinusta huolta!

Terkuin: Maarit, ohjaajasi

* Workshopin ohjaa Cuurin Maarit, joka on:

-psykofyysinen fysioterapeutti: hermostoon vaikuttavat hengitystekniikat

-Hoitava Hengitys ohjaaja

-perehtynyt erilaisiin hengitystekniikoihin ja harjoitteisiin yli 20 vuoden ajan.

bottom of page