Esittely

Cuurissa työskentelee vakituisena henkilönä yrityksen omistaja Maarit. Tällä hetkellä emme rekrytoi, mutta teemme yhteistyötä eri tahojen ammattilaisten kanssa. Mikäli Cuuri ei pysty auttamaan Sinua, ohjataan Sinut toisen ammattilaisen luo.

 

MIkäli ammattimainen yhteistyö Cuurin kanssa kiinnostaa, ole yhteydessä!

Fysioterapia

Fysioterapeutti

Olen fysioterapeutti (AMK). Ydinosaamistani on kivun & stressin hoito sekä kokonaisvaltainen  hyvinvointi. Kiireestä tai paineesta kroonistuneesta mielestä kärsii turhan moni. Rentouttavia hoitoja ja tekniikoita on olemassa lukuisia erilaisia ja niitä kannattaa kokeilla ammattilaisen käsissä. Hoitofilosofiani on, että kaikki vaivat hoidetaan lempeästi, mieluummin usealla käynnillä kuin "kertamurjaisulla". Minulla on vahva kokemus siitä, että lempeys on keholle ja mielelle paras tapa hoitaa vaivat. 

astavakrasana.jpg

Jooga

Astangajooga

Olen joogannut itse yli 20 vuotta ja opettanut yli10 vuotta. Olen kokeillut useimpia joogatyylejä, mutta aina palannut astangaan,. Astanga on vienyt minua maantieteellisesti paikasta toiseen, Intiaan asti. Olen kokenut konkreettisesti kuinka terapeuttinen tämä harjoitusmuoto on. Kaikki kohdalleni sattuneet opettajat ovat tärkeitä ja hyviä. Ehkä tunnistat nimiä:  Manju Jois, Saraswathi Jois, Sharath Jois. Lino Miele, Petri Räisänen, Juha Javanainen.  Sanotaan, että kun oppilas on valmis, opettaja ilmaantuu. Joogaan itse joka aamu varhain aamulla ennen muita puuhia (IGssä @joogafyssari.)

Vegaani

Vegaani terveysvalmentaja

Vegaaniksi (alkuun kasvissyöjäksi) lipsahdin vahingossa noin 10 vuotta sitten. Vaikutukset kehoon ja mielee olivat selvästi tuntuvat, joten olen edelleen sillä tiellä. Koska haluan auttaa myös muita, olen kouluttautunut Vegaani-Terveysravinto Valmentajaksi.  Olen myös käynyt ayurveda-kursseja sekä konsultaatioita (Kavita Guptan ohjauksessa). Minut löytää vapaa-ajalla usein pusikosta, sillä  olen myös intohimoinen villiyrtteilijä eli hortaaja (mm. LuontoPortin kurssit). 

Cuuri yhteistyössä

Cuuri tekee yhteistyötä eri ammattilaistahojen kanssa ja kuuluu ammattilaisjärjestöihin. Tässä niitä:

Suomen Fysioterapeutit ry.png
cropped-HyvaVire-00000002-jpg-e145217416
Sarwayogalogo.png
ePassi_Logo_CMYK_basic.jpg
logo-eazybreak-300x144_edited.png
Smartum.jpg

S-posti: cuuri.posti(at)gmail.com

Puhelin: 040 - 748 1842

Cuuri © 2020