Esittely

Cuurissa työskentelee vakituisena henkilönä yrityksen omistaja Maarit. Tällä hetkellä emme rekrytoi, mutta teemme yhteistyötä eri tahojen ammattilaisten kanssa. Mikäli Cuuri ei pysty auttamaan Sinua, ohjataan Sinut toisen ammattilaisen luo.

 

MIkäli ammattimainen yhteistyö Cuurin kanssa kiinnostaa, ole yhteydessä!

Fysioterapia, hieronta, fysikaalinen hoito, fysioterapeutti, lääkärin lähete, kehonkäsittely, lääkkeetön hoito, kipu, kivunhoito, puutuminen, pistely, hermokipu, lihaskipu, nivelkipu, selkäkipu, päänsärky, lihassärky, nivelsärky, särky, hermosärky, akuutti kipu, krooninen kipu, pitkittynyt kipu, lääkkeetön kivunhoito, arpikäsittely, arven hoito, imurullaus, LPG-hoito, Cuuri, Lappeenranta, Etelä-Karjala
Vegaani terveysvalmentaja

Fysioterapia ja hieronta

Fysioterapeutti

Olen fysioterapeutti (AMK). Painotan kokonaisvaltaista hyvinvointia ja ydinosaamistani on lääkkeetön kivun hoito & stressin hoito. Olen erikoistumassa psykofyysiseen fysioterapiaan (2021-2022) eli opiskelen lisää rentoutusterapiaa ja kivunhoitoa. Hoitofilosofiani on, että kaikki vaivat hoidetaan lempeästi, mieluummin usealla käynnillä kuin "kertamurjaisulla". Minulla on vahva kokemus siitä, että vahvan ammattiosaamisen lisäksi lempeys on keholle ja mielelle paras tapa hoitaa vaivat. 

Jooga,  joogapilates, astangajooga, astanga, joogatunti, mysore, yoga, joogaopetus, jooga-asento, asana, hengitys, katseenkiintopiste, keskittyminen, selkäterveys, liike, liikeonlääke, oppurentoutus, tuolijooga, kasvojooga, rentoutus, venytys, Cuuri, Lappeenranta, Etelä-Karjala
Vegaani terveysvalmentaja

Jooga ja JoogaPilates

Joogaohjaaja

Olen joogannut itse yli 20 vuotta ja opettanut joogaa yli10 vuotta. Olen harjoitellut useimpia joogatyylejä, mutta palannut aina astangaan, joka on vienyt minua oppimaan joogasta maantieteellisesti paikasta toiseen: olen opiskellut myös Intiassa. Joogan opettajana ei tule koskaan valmiiksi, vaan on joogattava itse ja oltava kaiken aikaa itse oppilas. Ehkä tunnistat opettajiani: Manju Jois, Saraswathi Jois, Sharath Jois. Lino Miele, Petri Räisänen, Juha Javanainen.   Olen myös joogapilatesohjaaja (lue lisää). Tämän selkäystävällisen ja kehonhallintaa erinomaisesti kehittävän harjoitusmuodon on kehittänyt UKK-insituutti, josta olen valmistunut. 

Rentoutusterapia, rentoutusterapeutti, rentoutus, rentoutuminen, ohjattu rentoutus, rentoutushoito, rentoutusryhmä, stressi, krooninen stressi, pitkittynyt stressi, stressioire, stressin poisto, stressinpurku, kireä mieli, kiire, kipu, uni, unettomuus, päänäsärky, verepaine, Cuuri, Lappeenranta, Etelä-Karjala
Vegaani terveysvalmentaja

Rentoutus ja stressihoidot

Rentoutusterapeutti

Minulla on Rentoutusterapia diplomi ja olen erikoistumassa eli opiskelemassa lisää rentoutumisesta, stressin ja kivun hoidoista sekä tekniikoista (psykofyysinen fysioterapia 2020-2022 aikana). Stressi on yksi aikamme suurimmista haasteista. Kroonistunut eli pitkittynyt stressi johtuu monesta ja monen asian yhdistelmästä. Pitkittyneestä stressistä kärsii huomaamattaan (!) kärsii turhan moni. Rentouttavia hoitoja ja tekniikoita on olemassa lukuisia erilaisia ja niitä kannattaa kokeilla ammattilaisen käsissä.

Vegaani, vegaaniravinto, kasvisravinto, vegaanivalmentaja, vegaani terveysvalmentaja, villiyrtti, villiyrtit
Vegaani terveysvalmentaja

Vegaani

Vegaani terveysvalmentaja

Vegaaniksi (alkuun kasvissyöjäksi) lipsahdin vahingossa noin 10 vuotta sitten. Vaikutukset kehoon ja mielee olivat selvästi tuntuvat, joten olen edelleen sillä tiellä. Koska haluan auttaa myös muita, olen Vegaani-Terveysravinto Valmentaja. Olen myös käynyt lukuisia ayurveda-kursseja joogaopinnoissani. Tunnistan syötävät villiyrtit ja olen "hortaaja" (mm. LuontoPortin kurssit). Ravinto-ohjaus- / valmennukset ovat poistuneet palveluista (2021 alussa), mutta autan näissä aiheissa kaikkia asiakkaita, jotka ovat kiinnostuneita. Aina saa kysyä apua!

Fysio-Yoga-Rento (ei taustaa kai).png

Cuuri yhteistyössä

Cuuri tekee yhteistyötä eri ammattilaistahojen kanssa ja kuuluu ammattilaisjärjestöihin. Tässä niitä:

Suomen Fysioterapeutit ry.png
cropped-HyvaVire-00000002-jpg-e145217416
Sarwayogalogo.png
Fit%20Jno_edited.jpg
ePassi_Logo_CMYK_basic.jpg
logo-eazybreak-300x144_edited.png
Smartum.jpg
Edenred.png